donderdag 6 november 2014

Indusigns toegepast in het interieur

Een inspiratiepagina kan nuttig zijn

Veel grote webshops vragen tegenwoordig uitsluitend productfoto’s met een witte achtergrond. Het houdt de webshop steriel en uniform. Echter is het voor de klant ontzettend lastig om op die manier een bepaald product in het interieur voor te stellen. Mede daarom zijn sfeerfoto’s, waarop de producten zijn toegepast in een bepaalde stijl of interieur, erg belangrijk. Wij zijn bezig om een dergelijke pagina in te richten, zodat al onze bezoekers op één pagina kunnen zien wat ons product in het interieur kan doen.
  • Sfeerfoto’s laten zien hoe producten toe te passen zijn in het interieur
  • Haal inspiratie uit de foto’s van tevreden klanten
  • Vertel ons jouw stijl en samen kijken we of we iets moois voor je kunnen realiseren

Tevreden klanten

Upcycled Oven Lamp By IndusignsBehalve foto’s in de stijl van Indusigns, plaatsen we ook mooie foto’s van tevreden klanten. Het is zo leuk om te zien hoe ons product in veel verschillende interieurs kan worden toegepast. Van industrieel tot modern en van landelijk tot klassiek, het kan allemaal. Ook in de toekomst zullen we foto’s van klanten blijven toevoegen, zodat onze klanten van tevoren kunnen bekijken welk interieur bij hun past en hoe anderen onze producten hebben toegepast.

Heb je zelf een bepaalde stijl in gedachten?

Natuurlijk kan het ook zo zijn, dat je zelf al een bepaalde stijl in je hoofd hebt. Wij bieden dan de mogelijkheid om deze stijl aan ons voor te leggen en samen te gaan bekijken hoe we ons product kunnen toepassen in of aanpassen aan jouw wensen. Deze flexibiliteit bieden we op allerlei mogelijke manieren, zoals in de keuze voor een bepaalde kleur of vorm, maar ook bijvoorbeeld in de afmetingen van ons product.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten