woensdag 10 augustus 2016

Van olievat tot industriële kast

Een olievat omtoveren tot industriële kast

Industriële Kast 'Barrel Closet' Indusigns3
Industriële kast gemaakt van een olievat.
Het is misschien niet meteen voor de hand liggend, maar wij zagen in een olievat duidelijk de mogelijkheid om erindustriële kasten van te maken. Onze stoere kasten worden inmiddels gebruikt voor verschillende doeleinden. Zo hebben onze klanten ze inmiddels gebruikt als drankkast, maar ook als kast om het speelgoed in op te ruimen voor de kinderen. Wat voor functie zie jij voor je voor onze industriële kasten van olievaten?
  • Onze industriële kast is te gebruiken als opbergruimte, maar ook als stoere drankkast. Welke functie geef jij aan onze kast, gemaakt van een olievat?
  • Bepaal zelf hoeveel legplanken er in de kast moeten komen
  • Stuur ons een berichtje voor de kleurenkaart, waaruit je jouw favoriete kleurtje kunt kiezen.
  • Nog andere speciale wensen? Mail ons!

Hoeveel legplanken?

Afhankelijk van de items, die je in de kast wil gaan plaatsen, kunnen we het aantal plankjes en de hoogte van de plankjes in de kast naar wens aanpassen. We maken de industriële kast dus letterlijk op maat voor jou! Hoe gaaf is dat? Ga je bijvoorbeeld drankflessen opslaan in de kast? Of wil je al je fotoalbums kwijt kunnen? Laat het ons weten en wij zorgen ervoor dat alles een passend plekje in de kast krijgt!

Standaard kleur of gespoten?

Basic kleuren overzicht
Onze standaardkleuren voor de industriële kast.
Kies je voor een van onze standaardkleuren (blauw, groen of zwart), of ga je voor je eigen kleurtje? Mocht je zelf de kleur willen bepalen, dan is dat zeker mogelijk. Stuur ons een berichtje en vervolgens sturen wij je de kleurenkaart met mogelijke kleuren. Zo laat je jouw industriële kast nog beter aansluiten bij de rest van je interieur. Een stoere kast op maar voor jou!

Nog andere speciale wensen?

We kunnen het ons goed voorstellen dat je nog andere wensen en eisen hebt voor de industriële kast. Wil je misschien wielen onder de kast, zodat hij gemakkelijk te verplaatsen is door het huis? Of wil je een speciale handgreep voor het deurtje? Het is allemaal mogelijk! Het enige wat je hoeft te doen isons een mailtjes sturen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten