woensdag 10 augustus 2016

Stoere plantenbak op maat

Een mooie plant verdient een stoere plantenbak

Als je een mooie plant hebt gekocht, of misschien wel een klein boompje, dan hoort daar natuurlijk ook een passende plantenbak bij. Steeds meer plantenliefhebbers kiezen voor stoere en grote plantenbakken. Robuust, industrieel en opvallend. Echte blikvangers dus! Wij leveren deze stoere plantenbakken en we maken ze van stalen olievaten. Ze zijn geheel naar wens aan te passen. Het is maar net wat jij voor ogen hebt!
  • Bij een mooie plant of boom hoort natuurlijk een stoere plantenbak
  • We plaatsen wielen onder de plantenbak, zodat deze makkelijk verrijdbaar is
  • Onze plantenbakken zijn in de gewenste kleur en met logo leverbaar
  • Door de kunststof bak, die we meeleveren, hoeft niet het hele vat gevuld te worden

De plantenbakken zijn makkelijk te verplaatsen

Industriële Plantenbak van Indusigns 'Barrel Plant'
Stoere plantenbakken van olievaten
Omdat olievaten vaak nogal zwaar zijn, leveren wij de plantenbakken met wieltjes. Hierdoor verrijd je de stoere plantenbakken gemakkelijk naar de gewenste plek in de tuin, maar ook bijvoorbeeld in huis. Eventueel kunnen we ook een wieltje met rem toevoegen, zodat je de grote plantenbak op z’n plek kan laten staan. Ben je nou bang dat de plantenbak wordt weggehaald? Geen probleem! We kunnen bijvoorbeeld ook een ring aan de plantenbaken lassen, zodat je ze aan elkaar vast kunt zetten.

Welke kleur past bij jou?

We leveren onze plantenbakken standaard in het wit en zwart. De meeste mensen kiezen uit deze twee kleuren, maar het komt ook wel eens voor dat iemand een specifiek kleurtje wil. Dat is ook geen probleem. Neem contact met ons op en wij sturen je de kleurenkaart, waaruit je kunt kiezen. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld het logo van je zaak op de plantenbak te zetten. Stuur ons een high-res bestand van het logo en wij zorgen ervoor dat het logo mooi op de plantenbak wordt gezet!

We leveren een kunststof bak mee

Er gaat enorm veel aarde in een olievat. Om te voorkomen dat dit nodig is, leveren wij een passende kunststof bak mee. Deze kan aan de bovenkant in het olievat worden gezet. Zodoende hoef je alleen de kunststof bak te vullen met aarde en dat scheelt enorm veel tijd, moeite en kosten. Win-win-win dus. Weet jij al wat je wil poten in onze stoere plantenbak(ken)?! We zijn benieuwd naar jouw wensen en ideeën!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten