woensdag 10 augustus 2016

Meubels op maat? Hout en staal.

Op zoek naar op maat gemaakte meubels?

Interieurliefhebbers kiezen steeds vaker voor op maat gemaakte meubels, in plaats van de geijkte meubels die je in de winkels vindt. Het is natuurlijk ook wel praktisch om voor op maat gemaakte meubels te gaan, want ze passen altijd precies op die ene plek of in die moeilijke hoek. In samenspraak met de maker kun je tot jouw gewenste en ideale meubelstuk komen. Vaak betaal je wel iets meer voor maatwerk, maar het sluit wel exact aan bij jouw smaak en stijl in huis.
Ontwerp op maat
Deze op maat gemaakte tafel is gemaakt van verweerde H-profielen en oude wagonplanken. Industrieel., robuust en karaktervol!

  • Op maat gemaakte meubels sluiten aan bij jouw stijl en passen in die moeilijk hoek.
  • Al onze op maat gemaakte meubels zijn van hout, staal of een combinatie van beiden.
  • Onze op maat gemaakte meubels zijn toe te passen thuis, op kantoor en in horeca.
  • Schroom niet om ons te laten weten waarnaar jij op zoek bent!

Robuuste eettafel of een industriële kast?

Karaktervolle Industriële Hanglampen van Indusigns
De tafel op de foto hebben we geheel naar wens op maat gemaakt.
Waar je ook naar op zoek bent, het ligt bijna altijd binnen onze mogelijkheden. Het is vaak ontzettend gaaf om verschillende materialen te combineren bij het maken van een meubelstuk. De meest gebruikte materialen zijn hout en staal. Het zijn materialen die in veel verschillende soorten en bewerkingen te verkrijgen zijn. Je kunt er werkelijk alle kanten mee op! Laat ons weten waar jij nog naar op zoek bent in huis. Het is altijd mogelijk om vooraf een vrijblijvende schets te ontvangen van het ontwerp.

Ontwerpen voor thuis, horeca of kantoor

Onze op maat gemaakte meubelstukken zijn toepasbaar op veel verschillende plekken. Zo hebben we robuuste eettafels gemaakt voor particulieren, maar ook op maat gemaakte meubels voor op beurzen en in horecazaken. Voor iedere vraag zoeken wij een oplossing en bij ieder budget verzinnen wij een passend ontwerp. We zijn benieuwd naar jouw ideeën en wensen en gaan heel graag voor jou aan de slag, om iets heel moois neer te zetten!

Ben je er al uit?

Weet je inmiddels al wat je door ons gemaakt wil hebben? Mail ons dan en we gaan proberen jouw wensen te vertalen op papier. Als we er vervolgens samen uitkomen, dan gaan we proberen het ontwerp zo goed mogelijk te vertalen naar de werkelijkheid. We weten zeker dat we iets heel moois voor jou kunnen neerzetten! Een ontwerp waar je iedere dag met plezier naar zult kijken!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten