donderdag 11 augustus 2016

Een stoere hanglamp voor in huis

Stoer interieur? Dan ook een stoere hanglamp!

Industriële Hanglampen van Indusigns Amsterdam
Stoere hanglampen van Indusigns
Als je stoere en robuuste items in je interieur hebt staan, dan past daar natuurlijk ook een stoere hanglamp bij. En waar vind je die anders, dan bij ons?! Onze stoere hanglampen zijn stuk voor stuk gemaakt van robuuste materialen en zijn vaak prachtig getekend door de tand des tijds. Een deukje hier en een krasje daar. Ideale verlichting dus, om de ‘finishing touch’ te geven aan jouw stoere interieur.
  • Bij robuuste items in het interieur hoort natuurlijk ook een stoere hanglamp
  • Onze stoere hanglampen hebben zware tijden doorstaan
  • Onze stoere hanglampen zijn gemaakt van robuuste materialen
  • Heb je ons aanbod inmiddels al bekeken?

Zware tijden

Onze hanglampen zijn gemaakt van items, die jarenlang en soms wel decennia lang zijn blootgesteld aan allerlei erbarmelijke omstandigheden. Koude, regen, sneeuw. Alles hebben ze weten te doorstaan! Het heeft onze items de uitstraling gegeven die we zochten; robuust, verweerd en vol van karakter. Het maakt onze hanglampen tot stoere verlichting met een unieke uitstraling.

Zelfs het materiaal is stoer

Industriële Hanglamp 'Rusty Milkcan' Indusigns
Stoer tot in de details!
Onze industriële verlichting is gemaakt van veel verschillende materialen. Van staal tot zink en van koper tot resthout. Het zijn materialen die passen bij een stoer interieur. Verder passen zo nu en dan roestige kettingen toe aan onze verlichting. Dit maakt de hanglampen nog stoerder dan ze al waren. Ook het snoer maken we lekker stoer, door te kiezen voor bijvoorbeeld zwart rubbersnoer.

Een keuze kunnen maken?

Heb je een keuze kunnen maken uit ons aanbod met stoere hanglampen? We kijken ernaar uit om jouw lievelingslamp in te pakken en op te sturen naar jou! Onze verlichting zal niet snel vervelen, want iedere dag ontdek je wel weer iets anders bij onze stoere lampen. Heb je andere algemene vragen over verlichting? Laat het ons dan gerust even weten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten