maandag 7 maart 2016

Originele industriële hanglamp?

Unieke hanglampen van Indusigns

Steeds meer mensen zijn op zoek naar unieke verlichting voor het interieur. Niet de lampen die bij duizenden van de lopende band komen en ook niet meer de industriële hanglampen uit de oude Oost-Europese fabrieken. Nee, mensen zijn op zoek naar verlichting die je nergens anders vindt! De industriële hanglamp moet bijvoorbeeld steeds vaker een echte ‘eyecatcher’ zijn. Een hanglamp hangt vaak op ooghoogte en is daarom een echte blikvanger! Het is belangrijk dat je dus voor een industriële hangende lamp kiest die origineel en authentiek is en niet snel verveeld! Ben je ook op zoek naar originele hanglampen? Kijk dan snel op onze website!
  • Op zoek naar unieke industriële verlichting? Kijk dan op onze website!
  • Onze industriële hanglampen scoren hoog op originaliteit!
  • Heb je zelf ideeën m.b.t. jouw originele hanglamp? Laat het ons weten!
Industriële Hanglampen van Indusigns
Onze industriële hanglampen zijn stuk voor stuk verschillend!

Originaliteit is belangrijk

Veel mensen vinden het belangrijk om een beetje originaliteit toe te voegen aan het interieur. Niet iets wat iedereen al in huis heeft, maar iets cools en eigenwijs. In de normale verlichtingswinkel zul je deze originaliteit niet aantreffen. Je zult meer moeten kijken naar handgemaakte hanglampen van materialen, die je niet snel zou verwachten. Onze industriële hanglampen van zinken tonnen, melkbussen en olievaten voldoen aan deze eisen. Ze zijn erg origineel en stuk voor stuk zijn ze anders. Het is dus meer dan de moeite waard om eens een blik te werpen op ons originele assortiment aan hanglampen.
Industriële Koperen Hanglamp 'Boiler Light' Indusigns
Een oude koperen boiler omgetoverd tot een prachtige originele hanglamp!

Originele hanglamp op maat

Hoe gaaf is het om een originele hanglamp aan te schaffen, waar je zelf ook nog een beetje aan hebt kunnen ontwerpen. Bij ons is het mogelijk! Zo kun je zelf bepalen of een lamp roestig of bijvoorbeeld gezandstraald moet worden. Ook kun je zelf bepalen hoe groot de hanglamp moet worden en hoeveel snoer eraan moet! Kortom, stuur ons een mailtje met jouw wensen en dan gaan wij ervoor zorgen dat jouw gewenste originele hanglamp werkelijkheid wordt! Wie wil dat nou niet?

Kies eens wat anders!

Durf eens te gaan voor iets nieuws, voor iets anders. Voor iets wat je normaal gesproken misschien niet zo snel zou kiezen! Je zult zien dat een originele hanglamp bijvoorbeeld minder snel zal gaan vervelen, dan een normale hanglamp. Misschien moet je even wennen aan het idee dat je een hanglamp van een zinken ton boven de eettafel hebt hangen, maar wij verzekeren je dat je daar absoluut geen spijt van zult krijgen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten