vrijdag 18 maart 2016

Oude industriële hanglamp?

Een oude hanglamp met een verhaal

Net zoals alle oude mensen een mooi verhaal hebben, hebben ook alle oude materialen en voorwerpen een eigen bijzonder verhaal. Je weet nooit exact waar een object z’n hele leven heeft uitgehangen, maar juist dat mysterieuze is vaak zo leuk! Soms moet je niet alles willen weten en is erover fantaseren veel leuker! Onze industriële oude hanglampen zijn opgebouwd uit deze mysterieuze oude objecten, waarvan niemand precies de oorsprong weet. Heb je nog een plek vrij aan het plafond? Werp dan zeker een blik op onze hanglampen!
  • Oude items hebben vaak een mooi verhaal! Dit geeft deze items extra karakter!
  • Plekje vrij aan het plafond? Bekijk dan eens onze oude industriële hanglampen!
  • Speciale wensen? Laat het ons gerust weten!
  • Onze oude hanglampen vervelen geen moment!

Eyecatcher voor aan het plafond

Je kent het wel! Je hebt een plekje vrij in het interieur en je bent op zoek naar dat ene item, dat eruit springt in de huiskamer. Soms kan dit een meubel zijn, maar ook een industriële oude hanglamp kan zo’n item zijn! Kies je voor een designlamp, dan ben je vaak ontzettend veel geld kwijt. Ga je naar de IKEA? Dan vind je vaak niet wat je zoekt! Als je onze industriële hanglampen bekijkt dan zul je zien dat ze niet alleen betaalbaar zijn, maar ook nog eens geschikt zijn als blikvanger voor jouw interieur!

Industriële Hanglampen van Indusigns AmsterdamSpeciale wensen voor een hanglamp?

Natuurlijk begrijpen wij het, als je buiten ons assortiment om speciale wensen hebt voor jouw oude industriële hanglamp. We proberen ons daarom ook zo flexibel mogelijk op te stellen en tot nu toe hebben we altijd nog naar volle tevredenheid kunnen voldoen aan alle vragen van onze klanten. Heb je dus wensen qua uitstraling, grootte en kleur? Laat het ons dan gerust weten en wij gaan er alles aan doen om jouw gedroomde oude industriële hanglamp te realiseren!

Onze oude hanglampen gaan jaren mee en vervelen nooit!

Anders dan al die saaie hanglampen, die al na een paar maanden gaan vervelen, gaan onze oude hanglampen jaren mee! Iedere dag ontdek je weer iets nieuws aan onze producten en dat maakt ze nooit saai! Je zult de complimenten krijgen van mensen die langs komen. Zulke originele hanglampen hebben ze namelijk nog nooit ergens anders gezien!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten