dinsdag 8 maart 2016

Originele industriële tafel in huis?

Op zoek naar een originele industriële tafel?

Bijzettafel, salontafel of eettafel? Wij maken ze van ongebruikelijke materialen, met tafelbladen van allerlei soorten hout. Het is maar net wat jij mooi vindt! Als je nog een plekje vrij hebt in de woonkamer of eetkamer en je bent op zoek naar een bijzondere en unieke tafel, dan ben je bij ons op het juiste adres. We denken graag met je mee en maken regelmatig bijzondere industriële tafels op maat. We horen graag wat jouw wensen en ideeën zijn en staan klaar om een begin te maken aan jouw originele industriële tafel!
  • Voor een originele industriële tafel ben je bij ons op het juiste adres!
  • Ieder afgedankt materiaal is een potentieel onderdeel van onze tafels.
  • Het is supergaaf om steeds nieuwe tafels te mogen ontwerpen!
  • We leveren ook passende industriële verlichting voor boven de tafels!
Industriële Salontafel Indusigns Amsterdam Upcycling
Klik op de foto voor meer info!

Industriële bijzettafel

Onze industriële bijzettafels worden veelal gemaakt van oude olievaten. Echter gebruiken we ook wel eens andere materialen. Alles wat eigenlijk al afgeschreven was, is een potentieel onderdeel van onze ontwerpen. Heb je nog een plekje vrij naast de bank in de woonkamer? Dan zijn onze industriële tafels ideaal toe te passen! We hebben in het verleden meerdere ontwerpen afgeleverd bij onze klanten en je kunt ze onder meer bekijken op onze inspiratiepagina!
Industriële Salontafel 'Barrel Salon' Indusigns
Klik op de foto voor meer info!

Industriële salontafel

Een tafelblad van steigerhout, een op maat gelast onderstel van staal? Het kan allemaal bij onze originele salontafels. De ontwerpen van de tafels zijn iedere keer weer verschillend, omdat de wensen van de klant dat ook zijn! Wij vinden dat juist super! Het is heerlijk om iedere keer weer iets nieuws te mogen ontwerpen en daarna de tevredenheid bij de klant te zien. Zoek je dus een originele tafel voor in de woonkamer? Zoek dan niet verder en laat ons weten wat jij voor ogen hebt! We gaan graag voor je aan de slag!

Industriële Verlichting IndusignsIndustriële eettafel?

Wil je een eettafel van hout? Of misschien wel van staal? Of een combinatie van beide? Geen enkel probleem! Eettafels zijn robuust, stijlvol, klassiek, industrieel etc. Wij zijn vooral gespecialiseerd in robuuste industriële eettafels van hout én staal! Wil jij een unieke tafel in huis, helemaal zelf of door ons ontworpen? Neem dan contact met ons op! Het ideale is dat we ook direct passende industriële verlichting kunnen regelen voor boven de aangeschafte eettafel!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten