vrijdag 19 februari 2016

Hanglamp voor industrieel interieur?

Een industriële hanglamp kopen

Als je van een industrieel interieur houdt, dan ga je op zoek naar items die passen in deze interieurstijl. Iedereen kent de welbekende fabriekslampen uit oude, vaak Oost-Europese fabrieken. Echter ben je met dit soort hanglampen allang niet meer uniek en origineel! Bijna alle verlaten fabrieken zijn inmiddels leeggehaald en je ziet de fabriekslampen tegenwoordig veel terug in de huiskamer. Wij hebben geprobeerd om een nieuwe twist te geven aan industriële verlichting. Het resultaat hiervan vind je op onze website!
  • Wij bieden originele en vernieuwende industriële hanglampen aan.
  • Onze ‘one of a kind’ hanglampen zijn echte ‘eyecatchers’!
  • Iedere industriële hanglamp van Indusigns is uniek.

Van de fabriek naar het interieur

Industriële Hanglamp 'Gascan 1.0' IndusignsIn fabrieken worden enorm veel verschillende materialen gebruikt, zoals olievaten, pallets en andere items. Ook deze items hebben de uitstraling die past bij het industriële interieur. Wij maken daarom ontwerpen op basis van deze industriële items! Onze industriële hanglampen ademen de oude fabriekssfeer uit en zijn daarnaast erg karaktervol en authentiek. Je vindt ze absoluut niet terug in de winkel en je haalt dus niet alleen een ‘eyecatcher’ in huis met een hanglamp van Indusigns, maar ook nog eens een ‘one of a kind’ object!

Een hanglamp die niet snel verveeld

Je moet je niet vergissen over de impact die een hanglamp kan hebben in het interieur. Iedere dag kijk je er tegenaan, omdat de lamp vaak op ooghoogte komt te hangen. Het is daarom belangrijk dat je een goede keuze maakt wat betreft de verlichting in huis. Onze hanglampen zijn allemaal verschillend qua kleur, vorm, grootte en krasjes en deukjes. Onze lampen hebben ieder een eigen verhaal en dat zie je terug! Hier en daar wat roest, een klein deukje of een krasje. Het maakt dat onze industriële verlichting niet snel verveeld!

Iedere maand nieuwe industriële verlichting

Zoveel oude materialen, zoveel industriële hanglampen! In ieder industrieel object zien wij potentieel voor het ontwerpen van unieke lampen. Dit betekent ook dat we heel regelmatig nieuwe modellen toevoegen aan ons assortiment. We raden je dus aan om regelmatig terug te keren naar onze website/shop! Heb je de ideale hanglamp gevonden, maar heb je nog extra vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten