maandag 24 augustus 2015

Stoere industriële hanglampen! Authentiek & karaktervol!

Unieke & stoere industriële hanglampen

Je kent ze vast wel! De industriële hanglampen uit de oude fabriekspanden. Je vindt ze tegenwoordig overal en we worden er een beetje mee doodgegooid! Wij van Indusigns, hebben geprobeerd om een twist te geven aan deze bekende verlichting. Dit hebben we gedaan door unieke materialen te gebruiken, maar minstens net zo stoer en gaaf als de fabriekslampen. De gebruikte materialen zijn super industrieel en vintage en geven je woonkamer een ‘karakterboost’!
  • De industriële hanglampen van Indusigns zijn uniek,  stoer en karaktervol
  • De juiste hanglamp geeft direct de gewenste sfeer aan je interieur
  • Verlichting kan je interieur maken of breken
  • Heb je een idee? Laat het ons weten!

Prachtige authentieke verlichting

Industriële Zinken Hanglampen Boven Eettafel
Industriële hanglampen van oude zinken tonnen.
Hanglampen hangen vaak op zo’n hoogte, dat er direct tegenaan gekeken wordt wanneer je een kamer binnenkomt. De juiste hanglampen kunnen er dus voor zorgen dat direct de juiste sfeer en uitstraling wordt gegeven aan de betreffende kamer. Met onze stoere industriële hanglampen sla je de plank zeker niet mis! Iedere lamp heeft een eigen karakter én verhaal! In veel gevallen zal het verhaal achter de lamp nooit helemaal duidelijk worden. Dat is alleen maar mooi! De lamp zal daardoor nooit vervelen!

De juiste verlichting doet wat met je interieur

Uiteraard is het zo dat verlichting je interieur kan maken of breken. Ga daarom niet over één nacht ijs, maar geef je ogen goed de kost voordat je een hanglamp aan gaat schaffen. Met veel industriële fabriekslampen ben je niet meer zo origineel. Wij zeggen daarom; Kies eens voor wat anders en bekijk onze industriële hanglampen. We gebruiken olievaten, melkbussen en zinken tonnen. De resultaten vind je terug op onze website!

Inspiratie nodig?

Heb je ongeveer voor ogen wat je wil met de verlichting in huis, maar kan je het nog niet helemaal in de praktijk vertalen? Of heb je een bepaald design in gedachten, maar krijg je dit zelf niet gedaan? Dan kun je ons altijd benaderen voor advies! We denken graag met je mee en kunnen vrijblijvend een schets maken van eventuele mogelijkheden. Neem daarom contact met ons op en samen komen we dan zeker tot iets moois!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten