maandag 9 maart 2015

Heerlijk chillen achter het huis

Een unieke tuinset voor de zomer

Mensen kopen het hele jaar door interieur, maar wat men koopt verschilt per seizoen. In het voorjaar kiest men vaak voor een geheel nieuwe inrichting. Een nieuw begin met nieuwe kansen. In de zomer is men vaak niet op zoek naar nieuwe verlichting, simpelweg omdat het dan veel lichter is dan bijvoorbeeld in de winter. In de zomer is men juist op zoek naar tuinsets voor op het terras, voor de warme zomeravonden met barbecue en gezelligheid met vrienden.

De zomer komt er weer aan!

Upcycled industriële Fauteuils en Tafel van IndusignsNu de zomer weer voor de deur staat, zijn we druk bezig met het ontwerpen van buitenmeubilair. Niet alleen voor particulieren, maar ook voor bijvoorbeeld strandtenthouders, cafés en restaurants. Onze industriële sets zijn bij uitstek geschikt om op een ontspannen manier te genieten van het mooie weer. De fauteuils worden geleverd met heerlijke zitkussens en de olievaten worden zo bewerkt, dat ze met gemak ieder weertype doorstaan! De tafel met blad van steigerhout, kan eventueel op de gewenste hoogte worden gemaakt.

Zitten jullie er deze zomer ook hip bij?

Wij waren de normale kunststof tuinmeubels helemaal beu. Zodoende zijn we begonnen met het maken van vernieuwende en robuuste meubels! Een keer wat anders voor in de achtertuin! Ook in de woonkamer komen de zitjes overigens goed tot hun recht. Op onze inspiratiepagina zie je een aantal voorbeelden van onze sets. Heb je een bepaalde kleur of vorm in gedachten? Dan mag je ons dat altijd laten weten!

Wil je het voor je zien?

Wij zijn altijd bereid om vrijblijvend een tekening te maken van de situatie bij jou thuis. Op basis van jouw wensen kunnen we een mooi beeld schetsen van de mogelijkheden. Geef ons de afmetingen van het terras, de tuin of zelfs het balkon. Op deze manier weet je van te voren hoe onze industriële tuinsets van olievaten er bij zullen staan bij jou thuis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten