dinsdag 17 maart 2015

Pas de industriële stijl ook buiten toe

Industriële buitenmeubels

Als je de woonkamer in de industriële stijl hebt ingericht, dan is het natuurlijk leuk om deze stijl ook op andere plekken in of rondom je huis toe te passen. Je kunt industriële items toevoegen aan de keuken, je slaapkamer of bijvoorbeeld je eetkamer. Ook achter je huis, op het terras of je balkon kun je de industriële stijl toepassen. Je zou kunnen kiezen voor een bank van beton of een tafel van steigerhout met een frame van steigerbuizen. Wij bieden weer iets totaal anders aan, maar niet minder industrieel.
  • Wij vernieuwende industriële buitenmeubels
  • Iedere fauteuil is leverbaar met of zonder zitkussen van skai of spijkerstof
  • Bij speciale wensen denken we graag met je mee

Buitenmeubels van oude olievaten

Industriële Fauteuil ‘Ocean Blue’Omdat het mooie weer er weer aan komt (en er eigenlijk al een beetje is), zijn we ons weer aan het richten op buitenmeubels. Iedereen wil toch lekker kunnen chillen achter het huis, als het zonnetje zich weer laat zien! Voor wat extra comfort, leveren we ook zitkussens bij onze industriële fauteuils. Ze zijn gemaakt van een laagje skai of spijkerstof, in combinatie met schuimrubber. Ben je geïnteresseerd in onze sets? Dan kun je altijd aangeven of je wel of niet de bijpassende kussens wil mee bestellen.

Speciale wensen?

Natuurlijk heeft iedereen een eigen lievelingskleur en is niet ieder persoon even lang. We kunnen ieder product geheel naar wens aanpassen, zodat je nog meer zult kunnen genieten van het zonnetje en onze fauteuils. Met onze fauteuils en tafel kun je iedere barbecue tot een succes maken! De tafel is ook naar wens aan te passen. Wil je liever een statafel? Geen enkel probleem! Wil je graag een soort salontafel? Dan maken we dat voor jou! Laat het ons weten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten