woensdag 9 november 2016

Melkbus lamp kopen

Op zoek naar melkbus lampen?

Als je een mooie robuuste eettafel hebt en een landelijk of brocante interieur, als je zuivelproducten verkoopt in jouw winkel en als je houdt van industriële hanglampen met een karaktervolle uitstraling, dan zijn onze lampen van melkbussen geschikt voor jou. Deze melkbussen vind je in veel verschillende varianten, van nieuw tot oud. Wij prefereren uiteraard oude melkbussen, omdat deze veel meer authentieke ambiance geven dan de nieuwere melkbussen.
  • Melkbussen zijn er in verschillende varianten, van oud tot nieuw
  • De authentieke uitstraling van de melkbus lamp zorgt ervoor dat hij niet snel verveeld
  • We gaan graag voor je op zoek naar jouw gewenste melkbus
  • We maken ook lampen van unieke melkzeven

Welke uitstraling zoek jij?

melkbus-lamp-indusigns
Onze melkbus lampen worden onder andere toegepast als winkelverlichting.
Ben je op zoek naar verweerde en ouderwetse melkbussen of zoek je juist de wat nieuwere melkbussen van aluminium? Geef het ons gerust aan en wij gaan voor je op zoek om alles bij elkaar te sprokkelen. Uiteindelijk zul je prachtige melkbus hanglampen ontvangen, die voldoen aan jouw wensen. Door de authentieke uitstraling van de melkbus hanglamp, zal deze niet snel vervelen. Iedere dag zul je weer iets nieuws ontdekken aan de melkbus lamp.

Wil je ook een melkbus lamp?

Dat kan! Regelmatig komen we de mooiste melkbussen tegen tijdens onze zoektochten naar unieke items voor onze authentieke verlichting. Wil je dat we de volgende keer een prachtige melkbus voor jou selecteren en reserveren? Neem dan gerust contact met ons op en wij zullen je foto’s sturen van onze vondsten. Hebben we een melkbus gevonden, die jou wel aanstaat? Dan maken we de lamp klaar om te schitteren in jouw interieur.

Check ook onze melkzeef lampen

Industriële Hanglamp 'Milk Sieve #4' IndusignsNaast lampen van melkbussen, maken we ook lampen van authentieke melkzeven. Deze lampen hebben een geheel eigen uitstraling en liggen in lijn met de melkbus lampen. Ze zijn meestal iets minder hoog en wat breder dan de gemiddelde melkbus. Heb je al een keuze kunnen maken tussen een melkbus lamp of melkzeef lamp? Moeilijk? Dan kun je ze ook prima naast elkaar combineren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten