woensdag 9 november 2016

Personeelsuitje in Amsterdam ‘Schatzoeken en designen’

Hét teamuitje van Amsterdam

Zoek je een bedrijfsuitje dat origineel, creatief, duurzaam, vernieuwend, uitdagend, leerzaam, verbindend en vooral gezellig is? Dan raden we je aan om zeker verder te lezen. Wij bieden een personeelsuitje dat totaal anders is dan alle anderen! We gaan namelijk samen met jullie robots van ‘afval’ maken. Hoe gaaf is dat?! Iedereen beweert echter een origineel uitje te kunnen aanbieden en daarom zullen we je hieronder precies vertellen waarom ons bedrijfsuitje écht een aanrader is.
  • Ons personeelsuitje is niet alleen origineel en creatief, maar ook uitdagend, leerzaam en erg gezellig!
  • In een grote loods gaan we met z’n allen op zoek naar oude meuk voor de te maken robots.
  • Nadat we in de werkplaats zijn aangekomen, nemen we eerst een lekkere bak koffie of thee.
  • Al dat harde werk vraagt om een heerlijke lunch. Daarna gaan we nog ruim 3 uur knallen in de werkplaats.
  • Als alle robots klaar zijn, kiezen we een winnende groep en maken we een mooie groepsfoto.

Lekker struinen langs oude meuk

personeelsuitje-in-amsterdam-oude-meukHet eerste onderdeel van ons uitje is het schatzoeken. Een prachtig begin van een zeer origineel personeelsuitje. Met z’n allen gaan we in een grote loods in de buurt van Amsterdam op zoek naar unieke items, die we mee gaan nemen naar onze werkplaats in Amsterdam. Je wordt dus al gedwongen om na te denken over het uiteindelijke ontwerp van jullie robot. Je zult zien dat er oneindig veel oude meuk ligt, dat een potentieel onderdeel van jullie robot zou kunnen zijn. Na ruim een uur zoeken, moet er onderhandeld worden over de prijzen van de items met de eigenaar van de loods. Daarna vertrekken we met z’n allen naar Amsterdam!

Even tijd voor een kop koffie

Na al die mooie indrukken op de schatzoekplek, ruimen we even tijd in voor een kop koffie of thee. Tijdens deze korte pauze kan er alvast overlegd worden over de verschillende ideeën, die jullie hebben voor het maken van de robots. Als iedereen z’n koffie of thee op heeft, vertrekken we naar de werkplaats om een start te maken aan de verschillende designs. Om de beurt krijgen de verschillende groepjes een korte cursus lassen, die nog van pas zal komen in de rest van de middag.

Een lekkere lunch?

personeelsuitje-in-amsterdam-oude-meuk1Al dat harde werk verdient natuurlijk ook een heerlijke lunch. Deze lunch kunnen wij voor jullie verzorgen, maar het staat jullie uiteraard ook vrij om zelf iets te regelen. De lunch kan dus op verschillende manieren worden ingevuld. Dat gebeurt in overleg. Na de lunch hebben we nog ruim 3 uur om de robots af te ronden. Door middel van teamwork, enthousiasme en creativiteit komt iedere groep tot een uniek ontwerp. Het is leuk om te zien dat de robots totaal van elkaar verschillen per groepje.

De robots zijn klaar!

indusigns-personeelsuitje-in-amsterdamAan het einde van de middag rondt ieder groepje hun robot af en worden alle robots naast elkaar gezet. We zullen proberen om vervolgens een winnaar te kiezen, al waarderen we alle robots ten zeerste. Als de winnaar bekend is, maken we een mooie groepsfoto van alle ontwerpers en hun ontwerpen. Deze foto zal een mooie herinnering zijn aan een gedenkwaardig personeelsuitje in Amsterdam. De robots worden uiteraard meegenomen naar huis, zodat ze nog jaren zullen herinneren aan deze mooie dag. Wil je meer info over dit unieke personeelsuitje? Neem dan gerust contact met ons op!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten