donderdag 18 februari 2016

Melkbus hanglamp? Indusigns maakt ze!

Melkbus als industriële hanglamp

Melkbussen vind je vooral bij boeren in de schuur en in winkels met brocante artikelen. Ze worden gebruikt voor de opslag van melk, maar ook als decoratie in het interieur. Wij hebben nog een nieuwe functie gegeven aan deze authentieke melkbussen, namelijk als industriële hanglamp. Boven de eettafel staan ze erg mooi en ze zijn goed met elkaar te combineren! Ben je dus op zoek naar echte blikvangers, dan zijn onze melkbus hanglampen zeker de moeite waard om eens te bekijken!
  • Wij maken industriële hanglampen van oude melkbussen.
  • Roestige en verweerde melkbussen zijn ideaal te gebruiken als industriële hanglamp.
  • Bekijk de verschillende melkbus hanglampen in onze webshop.
  • Check regelmatig onze webshop voor nieuwe modellen!

Roestig en verweerd

Industriële Hanglamp 'Rusty Milk' IndusignsMelkbussen zijn er in veel verschillende soorten en maten. De een is nog vrij nieuw en ziet er goed uit, de ander is al tientallen jaren oud en erg verweerd! Juist deze roestige en verweerde melkbussen zijn uitermate geschikt als karaktervolle hanglampen in het interieur. Hang er twee naast elkaar en je zult zien dat ze het plaatje helemaal compleet maken. De hanglampen van melkbussen geven een authentieke uitstraling aan het interieur en zorgen voor wat extra sfeer in huis!

Bekijk onze hanglampen van melkbussen!

Misschien ben je al nieuwsgierig geraakt naar ons aanbod van industriële hanglampen?! Bekijk onze verschillende modellen dan hier! Heb je speciale wensen wat betreft de uitstraling van onze lampen, dan mag je ons altijd een bericht sturen met jouw wensen. We zullen dan op zoek gaan naar melkbussen die passen binnen jouw specifieke wensen!

Regelmatig hebben we nieuwe exemplaren!

Heel regelmatig pakken we ons busje en gaan we langs boeren, rommelmarkten of speuren we het internet af op zoek naar nieuwe en oude melkbussen. Dat betekent dat er regelmatige nieuwe exemplaren worden toegevoegd in onze webshop! We merken dat deze industriële hanglampen steeds populairder worden bij interieurliefhebbers en zullen daarom ook in de komende tijd nieuwe modellen blijven toevoegen aan ons assortiment. Blijf onze webshop daarom in de gaten houden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten