woensdag 16 april 2014

Van sloop- en afvalhout tot unieke design hanglamp

Sloophout

In de houtbewerking worden veel resten hout weggegooid en dus onbenut gelaten. Sinds een aantal weken hebben we hier een oplossing voor bedacht in de vorm van een nieuw en uniek ontwerp, onze unieke houten hanglamp. Ieder plankje is op maat gemaakt en bijna geen enkel stuk resthout ontkomt aan ons nieuwe ontwerp. 


Hanglamp

De houten hanglamp is dus opgebouwd uit verschillende op maat gemaakte plankjes. Ieder plankje is met zorg afgewerkt en past perfect in het totaalplaatje. Het feit dat ieder plankje er toch anders uitziet qua structuur en doorleefdheid, maakt dat de hanglamp enorm veel karakter krijgt.


Natuurlijk

De hanglamp heeft een erg natuurlijke uitstraling en geeft een  rustgevend effect in uw woon- of eetkamer. Het binnenwerk is door middel van een figuurzaag vervaardigd. In combinatie met een stoere ketting en een mooi bijpassend snoer, geeft de hanglamp net dat beetje extra wat uw woonkamer nodig had.


Voorraad

We zijn druk in de weer met het produceren van een mooie voorraad houten hanglampen, in verschillende maten en soorten. We nodigen u daarom uit om bij interesse onze website in de gaten te houden de komende tijd. Wil je dit niet afwachten? Mail ons dan en vertel ons wat jouw wensen zijn!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten