woensdag 23 april 2014

Creatieve Coöperatie, observeren, ontwikkelen, ondernemen, faciliteren en innoveren

Creatieve Coöperatie Zwolle

Veel mensen in de omgeving van de hoofdstad van Overijssel zullen er al eens over gelezen of gehoord hebben; de Creatieve Coöperatie in Zwolle. Het is een plek waar ideeën tot uitvoer komen en waar inspiratie leidt tot mooie ontwikkelingen en samenwerkingen tussen verschillende ondernemers.


Samenwerken

Samenwerking staat centraal in de visie van de Creatieve Coöperatie. Samen doelen bereiken en samen op zoek naar een goede en effectieve samenwerking. Van elkaar kun je leren en tot nieuwe inzichten komen, iets waar je alleen misschien wel nooit tot zou komen. 


Locatie

De Creatieve Coöperatie is gelegen aan de Esdoornstraat 3 in Zwolle. Voor eenieder die ruimte nodig heeft om zijn of haar plan uit te werken, is het de ideale uitvalsbasis om aan de slag te gaan. Loop gerust eens binnen of neem contact op om na te gaan wat de mogelijkheden zijn.


Indusigns

Mede door haar visie en missie is Indusigns enthousiast geraakt om onderdeel uit te gaan maken van deze fantastische mogelijkheid om door te groeien als onderneming. Verschillende mensen hebben ons ervan overtuigd dat je samen sterker staat. Twee weten meer dan één!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten