woensdag 9 april 2014

Mooi weer op komst

Buitenmeubilair


De zomer staat weer voor de deur. Met het mooie weer, dat ons staat te wachten, trekken mensen massaal naar het strand en het terras. Wij van Indusigns zijn de afgelopen maanden enorm druk geweest om hierop in te spelen. Al ons meubilair is geschikt gemaakt voor het terras. We leveren onder meer fauteuils, banken en tafels. Al onze producten zijn gemaakt van hergebruikte materialen, zoals bijvoorbeeld olievaten en sloophout. Wij denken dat we met ons aanbod strandtenten, paviljoens, beachclubs, restaurants, cafés, maar ook bijvoorbeeld uw tuin een stoer aanblik kunnen geven. We nodigen u daarom uit om bij interesse met ons contact te zoeken. Alle prijzen zijn op aanvraag en aan al uw speciale wensen zullen wij proberen invulling te geven.

Fauteuils


Onze fauteuils zijn gemaakt van 200 liter olievaten. In combinatie met een zitvlak van sloop- of steigerhout, hebben de fauteuils vooral een stoer karakter. De zitvlakken zijn op een comfortabele hoogte bevestigd. Olievaten zijn er in veel verschillende soorten en kleuren, zodat er voor iedereen de gewenste kleur geleverd kan worden. We streven ernaar om de olievaten onbewerkt te laten, zodat ze een veelal een doorleefd uiterlijk hebben. Naar wens kunnen ook comfortabele zitkussens en rugkussens worden meegeleverd.

Banken


Onze banken zijn ook gemaakt van 200 liter olievaten. Door ze horizontaal te gebruiken, worden ze een soort van schommelbanken. Heerlijk om in te loungen of om in weg te dromen tijdens het mooie weer. Ook voor de banken geldt dat ze geleverd kunnen worden met comfortabele zitkussens en rugkussens. De banken zijn ideaal voor in het zand, omdat je dan zelf kunt bepalen hoe ver je weg wil zakken. Tevens kunnen de banken geleverd worden met houten onderstel, zodat de bank meer stabiel is.

Tafels



Onze tafels zijn geheel naar wens aan te passen. Zo zijn lagere tafels denkbaar om lekker aan te zitten met een hapje en een drankje, maar ook hogere statafels waaraan meerdere mensen tegelijk kunnen gaan staan. Ook de tafelbladen zijn naar wens aan te passen. Wilt u een rond tafelblad? Of juist een vierkante? Het is allemaal mogelijk. We horen graag wat uw wensen zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten