vrijdag 7 oktober 2016

Melkbus als hanglamp

Van melkbus tot hanglamp

industriele-melkbus-hanglampen-indusigns-schiphol
Op vluchthaven Schiphol hangen onze hanglampen in een horecagelegenheid.
Melkbussen kom je nog steeds volop tegen in Nederland. De echte authentieke melkbussen, zoals ze vroeger werden ingezet op de boerderij, zie je echter steeds minder. Deze schaarste zorgt ervoor dat je steeds moeilijker aan deze melkbussen komt. Je komt ze wel tegen op internet of in brocante schuren, maar je moet wel even zoeken. Veel mensen gebruiken deze oude melkbussen ter decoratie in het interieur, maar wij hebben er een geheel nieuwe bestemming voor gevonden. Wij maken er namelijk prachtige en karaktervolle hanglampen van, die toegepast kunnen worden in verschillende interieurs.
  • Authentieke melkbussen zijn steeds schaarser
  • Wij maken er prachtige en unieke verlichting van
  • Onze melkbus hanglampen hangen in de Melkweg en bij Campina
  • Neem gerust contact met ons op voor meer informatie

Verweerd, roestig en authentiek

De melkbussen, die wij gebruiken voor onze verlichting, zijn meestal tientallen jaren oud en daarom op een prachtige manier verweerd. Het geeft onze industriële hanglampen een uniek karakter. Onze hanglampen van melkbussen hebben een uitstraling, die je niet vindt bij lampen in de winkel. Ben je dus op zoek naar verlichting die blikken zal vangen en waarmee je volledig origineel bent ten opzichte van anderen? Bekijk dan eens onze industriële hanglampen. Je vindt ze op onze website.

Melkbus hanglampen zijn populair

industriele-hanglampen-van-melkbussen-indusigns
Onze melkbus hanglampen hangen in de entree van de Melkweg in Amsterdam.
We hebben de afgelopen tijd verschillende grote en kleine opdrachten met authentieke melkbussen mogen uitvoeren. Bijvoorbeeld voor de Melkweg in Amsterdam en Campina in Veghel. Deze industriële verlichting past goed in de geschiedenis en het heden van deze opdrachtgevers. Zo was de Melkweg vroeger een melkfabriek en houdt Campina zich uiteraard nog steeds bezig met zuivelproducten. We zien dus steeds vaker dat opdrachtgevers op zoek zijn naar themaverlichting, dat aansluit bij de werkzaamheden en/of geschiedenis.

Heb je zelf een idee?

Ben je overtuigd geraakt door onze hanglampen van melkbussen? Heb je zelf ideeën om deze lampen toe te passen in jouw interieur of in een project? Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten