donderdag 19 februari 2015

Industriële lampen online

Uniek aanbod

Op het internet vind je ontelbaar veel websites en webshops die industriële lampen aanbieden. Wij ook, maar wij bieden de klant een assortiment aan die men nergens anders online zal aantreffen. De meest populaire industriële lampen zijn vaak de authentieke fabriekslampen, of ook wel industrielampen. Wij hebben hier een andere twist aangegeven door een product uit de industrie (olievaten) om te toveren tot vernieuwende en unieke verlichting. Onze industriële verlichting zul je nergens anders aantreffen. Ben je dus op zoek naar stoere industriële lampen met een vintage uitstraling? Zoek dan niet verder en bekijk ons aanbod!
  • Ons aanbod van industriële lampen is uniek in zijn soort
  • We hebben een nieuwe invulling gegeven aan industriële verlichting
  • We bieden vloerlampen, wandlampen en hanglampen aan
  • Onze lampen brengen veel sfeer in de woonkamer

Industriële lampen

Een paar eeuwen terug ontstonden de eerste fabrieken en deze moesten uiteraard goed verlicht worden. Vandaar dat er grote lampen werden opgehangen, die de verschillende hallen goed konden verlichten. Juist het feit dat deze lampen al eeuwenlang worden gebruikt, geeft ze de authentieke uitstraling die ze hebben. Met een industriële lamp in huis haal je helemaal dat oude sfeertje terug in huis. Omdat het aanbod vaak saai en niet origineel is, hebben wij ervoor gekozen om een nieuwe invulling te geven aan de uitstraling van de industriële lamp.

Vloerlampen, wandlampen, hanglampen

Industriële Handboorlamp van IndusignsNaast de industriële hanglampen, bieden we ook vloerlampen en wandlampen aan in veel verschillende soorten en maten. Onze verlichting is tijdloos, hip, modern en stoer. Neem bijvoorbeeld onze statieflampen. Deze zijn gemaakt van oude houten statieven met daarop een kap van oude vaten uit het Nederlandse leger. Superindustrieel en erg vintage. In de woonkamer zijn ze echte sfeermakers. Daarnaast bieden we dus industriële hanglampen aan voor boven de eettafel. Ze zijn modern, landelijk en geschikt voor veel verschillende interieurs. We hebben zwarte hanglampen en bijvoorbeeld ook witte hanglampen. Welke kleur hanglamp vind jij het mooist? Onze wandlampen zijn ook erg industrieel en zijn een echte toevoeging voor de kale muur.

Geef jouw woonkamer net dat beetje meer sfeer

Ben je nou op zoek naar de geschikte industriële lamp voor in jouw interieur? Laat je dan inspireren door onze klanten. Voordat je een industriële lamp koopt, moet je goed nagaan of deze wel in het interieur past. In strakke interieurs met mooie witte muren komt onze verlichting enorm goed uit. Het contrast tussen een strak interieur en het industriële van de verlichting is erg fraai. Heb je speciale wensen met betrekking tot een lamp? Mail ons dan en vraag naar de mogelijkheden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten