vrijdag 22 november 2013

Indusigns' Sinterklaas Top 5

Met pakjesavond op komst willen wij jou graag attenderen op een aantal van onze unieke industriële producten. Ben je op zoek naar een origineel en authentiek cadeau? Lees dan deze blog en wellicht kunnen we je daarbij helpen en hoef je je daar in ieder geval niet meer druk over te maken. Dan is het nu alleen nog zaak om je gedicht te schrijven!

1. Indusigns Industriële 'Schijnwerper' Spot

Dit vintage 'schijnwerper' spotje is ideaal te gebruiken als bureaulamp of bijvoorbeeld als sfeermaker in jouw stoere woonkamer. Het industriële design van het spotje, maakt dat het een echte blikvanger zal zijn in jouw interieur.

Vintage 'schijnwerper' spotje

2. Indusigns Industriële Oranje Hanglamp

Deze oranje hanglamp is gemaakt van het bovendeel van een 60 liter olievat, ook wel drum genoemd. De vrolijke en knallende kleur geeft je woonkamer een speels karakter. De lamp is overgespoten in z'n huidige kleur.

Oranje industriële hanglamp

3. Indusigns Industriële Hondenmand

Bij een industriële woon-inrichting mag een stoere hondenmand niet ontbreken. Deze hondenmand is vervaardigd uit een gebruikt 200 liter olievat. De hondenmand is geschikt voor een kleine tot middelgrote viervoeter.

Industriële hondenmand

4. Indusigns Vintage fauteuil met bijpassende bijzettafel

Deze authentieke industriële design fauteuil en bijzettafel zijn super vintage. De kleur is uniek en de uitstraling retro. Iedere industriële woonkamer zal extra uitstraling krijgen met deze set als 'eyecatcher'. Kortom, een must have!

Vintage fauteuil met bijzettafel

5. Indusigns Industriële kinderkruk

Welk kind wil nou niet zo'n leuke stoere kinderkruk in zijn kamer? De combinatie van het mooie groen van het olievat en het steigerhout maken deze set tot een vintage blikvanger in de woon- of kinderkamer. Eventueel ook met bijpassend kussen te bestellen.

Stoere industriële kinderkruk

Piet Gijs
Indusigns

Geen opmerkingen:

Een reactie posten