maandag 18 augustus 2014

Van website naar webshop

Vanaf heden verruilt Indusigns haar website voor een nieuwe webshop


Een webshop biedt veel nieuwe mogelijkheden ten opzichte van onze oude website. Zo kunnen mensen onze producten nu bijvoorbeeld selecteren op kleur, materiaal en prijs. Ben je op zoek naar een specifiek product, dan navigeer je daar vanaf volgende week snel naar toe. Ook hebben we onze blog geïntegreerd op onze nieuwe webshop. Zo is het nog makkelijker om de nieuwste feitjes rondom Indusigns te blijven volgen.

Een ander belangrijk voordeel, is het gemak waarmee toekomstige klanten in het vervolg een bestelling kunnen plaatsen en kopen. Voorheen was er altijd veel mailcontact, alvorens de koop ook daadwerkelijk werd gesloten. Nu bieden wij IDeal, PAYPAL en bankoverschrijving aan als betaalmethoden. De verwachting is dat dit meer gemak oplevert voor geïnteresseerden in onze producten.

Tot slot wil ik de live chatfunctie nog even belichten. Het is vanaf vandaag mogelijk om direct met ons te chatten via de website, zodat bepaalde vragen direct beantwoord kunnen worden. Het komt namelijk wel eens voor dat er een snoertje iets langer moet of een plafondkapje in een ander kleurtje. Wij kunnen daar dan direct op inspelen.
Check onze website en laat ons weten wat je er van vindt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten